Nu är drömmen verklighet!

Himla stolt!

Publicerad 2013-12-28 22:41:26 i Allmänt,

Ja då var lördagen förbi och mina små troll ligger och sussar sött i sängen! Själv sitter jag och snorar för fullt och tänker på framtiden!
Har ju bara varit här snart 4 månader. Känner inte nån värre längtan hem men samtidigt heller inte att jag vill stadga mig här. Ja vi får se hur detta slutar. Efter sisådär ett halvår sägs det ju att man känner av om man vill eller inte. Snart gått ett halvår nu! 
Väntar och ser. Har ju funderingar på både Spanien och Sverige. Känns dock tryggare och bättre att sätta barnen i svensk skola. Uff! Jag får fundera vidare! :)
Nu har vi åtminstone gjort upp att nästa flytt blir den sista. Det ska vara ett boende vi trivs med och där man kan se barnen växa upp och må bra. Det ska vara precis som vi vill ha det och är det inte det så ska det inte krävas mycket för att få det till det! ;)
Större renoveringar orkar jag nog inte med igen...suck...
Jobb är ju lika viktigt det så det spelar ju också in en hel del. 
Men nu är det bara att njuta av den väldiga resa vi gör!
Måste nog erkänna att jag emellanåt tänker på vad det är vi gör och skakar lite på mig och känner mig sådär himla stolt! ;)
Med två små barn, sambo som är här varannan vecka och i ett helt annat land utan att känna en själ på denna plats innan vi flyttade. Språket kan jag ju heller inte så vi kör spanengelska och kroppsspråk! Det funkar det med!
Sjukt nöjd hittills och tycker att vi gjorde helt rätt! Ville inte bli fast med nåt hus innan vi provat detta. Då skulle man bara sitta där bitter som gammal och fundera på varför i hela friden man inte gjorde det. Dock förbaskat trist att sambon ej kan vara med oss hela tiden. Men så är det! Inom detta år ska vi ha löst det på ett eller annat sätt.
Blir vi inte kvar här efter detta prövoår så kanske vi återkommer som pensionärer! ;)
Helt klart ett land att trivas i! 
Nej nu gör det så ont i halsen så nu orkar jag inte skriva mer! ;D hihi...
 
Natta på er!
 
Kram
 
 
 

Sjukt!

Publicerad 2013-12-27 21:47:58 i Familj,

Sjukt var det här! Elina verkar ha fått nån ögoninflammation och är nu även kass i magen. Edvin verkar något bättre från febern men hostar nåt så fruktansvärt! Ja detta var helt klart en prövning när man själv är genomförkyld och i stort sett konstant går med huvudvärk!
Vädret går inte att klaga på! Sol och klarblå himmel. Har känts som en härligt ljummen vårdag. Fantastiskt!
Blev en tur till svensk-butiken för att inhandla falukorv. Gumman gick hem med ett leende på läpparna. Den damen älskar falukorv!
Blev efter det en tur ut så hon fick åka lite kana och så.. Lillkillen somnade i vagnen helt utmattad han. Hon orkade inte så länge och inte jag heller så vi gick och köpte oss lite välförtjänt fredagsmys och hem till soffan! :)
Fast jag är ju inte den som tar det lugnt trots att snoret forsar, huvudvärken gör så man ser i kors och orken egentligen tryter. Nej jag kämpar emot och dammsuger hela lägenheten, tvättar 2 maskiner och diskar och plockar. Men nu så! Nu blir det inget mer för idag. Hoppas lillen där inne orkar sova oavbrutet. Gumman ligger bredvid mig och väntar på att jag ska bli färdig så vi kan mysa innan vi intar kuddarna! Bäst att sluta!!!
 
Ha en trevlig helg alla!
 
Kram
 

Lite från veckan...

Publicerad 2013-12-26 22:00:55 i Allmänt,

Usch för en trist dag! Så himla tråkigt att sitta inne när solen skiner och alla egentligen bara vill ut. Men ingen av oss orkar.
Gumman har varit bättre idag med sitt öra men lillgrabben är fortsatt väldigt febrig,hängig och mammig...:/
Känns såhär jobbigt tomt nu igen. Saknar älsklingen så man vill bara krypa ihop i ett hörn och gråta...tufft när man känner så och samtidigt är sjuk och inte orkar vara ute och aktivera oss. Tänker lite mer och tiden går allt för sakta!
Men imorgon får vi allt hoppas att vi är aningen piggare. Blir galna alla tre här om vi ska vara inne en dag till! 
Sitter med en härlig förkylningshuvudvärk så jag blir inte långrandig här ikväll. Bjussar på lite bilder av den gångna veckan! ;)
 
Fann mig en båt i Marbella! ;) Tomten struntade dock fullständigt i min önskelista i år...
 
Jag kör en "Alva-pose"
 
Kusinerna i Mijas!
 
Här görs go-saker!
 
Varma nyfriterade chips i pappstrutar köpte vi oss...mums!
 
Blev julafton här också med både klappar & svensk julmat!
 
Och där orka jag inte bråka med datorn mervad gäller uppladdning av bilder eftersom båda barnen vaknade och grät. Edvin med feber och Elina mardrömmar. Bums i säng för mig! 
 
Natti alla!
 
Kram
 
 
 

Glass & Astrid Lindgren funkar! ;)

Publicerad 2013-12-26 08:52:22 i Allmänt,

Uppe tidigare än vanligt efter en natt med en sjuk Edvin som legat i hög feber och hostat! Elina har sovit hela natten så det var ju skönt att hon slapp öronontet inatt...
Nu precis så packade sig syster och gänget iväg mot tåget och det blev ganska tomt måste jag säga. Eftersom vi alla blivit sjuka så är det ju förstås lite skönt också när det är lugnare. Barnen orkar ju koppla av på ett annat sätt. 
Det har varit en kanonvecka med fart & fläkt. Var till Marbella och kikade nere vid puerto banus. Fina båtar och bilar. Butikerna längs promenaden var inte heller så dumma...;)
Fint var det men jag skulle inte vilja bo där. Trivs väldigt bra där vi bor nu får jag nog lov att erkänna!
Ätit ute, shoppat klappar och förberett inför julafton med all julmat och så. Kom  inte undan utan att det blev aningen stressigt där en stund. Men värre hade det vore om vi bott i Sverige där det ska hälsas på både här och där!
Barnen har ju inte riktigt hunnit med att leka med sina klappar eftersom dom härjat med kusinerna och blev sjuka mitt i allt så...ja, vi får se vad dom orkar med idag!
Sjuka familjen får nog försöka släpa sig mot farmacian nedåt gatan för att inhandla lite febernedsättande tror jag. 
Dagen verkar bli kanonfin så det är lite trist att vi är sjuka. Men tror nog dom mår bäst av att vara inne nån dag nu när de mår som de gör.
Våran dag får bli farmacia, hem & mysa med glass och lite Astrid Lindgrens filmer!! Gött!
 
Ha en fin dag alla så ska jag se om jag kan slänga in en och annan bild ikväll!
 
Kram

Mysiga apor & godaste pizzan på länge!

Publicerad 2013-12-20 01:17:05 i Familj, Upplevelser,

Ja, igår efter att karln min anlände så gick vi alla en promenad längs stranden. Lunchade och efter det bar det av in på bioparken. Tredje gången för oss så Elina var ju självklart lite energisk och ville springa före och visa kusinerna allt! :)
Till skillnad från tidigare gånger så gick vi igår in bland aporna! En guide följer med in och berättade lite kort om de som var där och sen tittade vi runt lite på egen hand! Jättekul, eftersom de kom så nära. Ville nästintill klättra på folk...:)
 
 
 
 
 
Denna gång var ju också flodhästen lite mer för att visa upp sig!
 
 
 
 
Ja det blev en lyckad dag och vädret var sådär lagom! På promenaden tillbaka så var vi alla lite svultna så vi stannade till på "Tres Amigos" och tog oss en pizza. Helt klart den godaste pizzan jag ätit här hittills!!
Rekommenderas varmt för er som har vägen förbi...;) Serverar även pastarätter och sallader.
 
 
 
Idag har vädret varit tvärtemot. Regn och blåst! Men den började förstås bra...soligt och klar himmel.
Medan syster och familj drog sig mot Gibraltar så passade vi idag på att fixa med lite nödvändigheter, såsom hyrbil, införskaffa bilbarnstolar och pumpa hjul till vagnen och sen hem för att mysa och koka knäck!
Knäcken blev som vanligt (enligt mig) heelt perfekt!
Sådär lagom mjuk och släpper pappret utan problem! Jag brukar dock hacka hasselnötterna något grövre men det gled ju lite smidigare genom knäck-tratten nu...;) Knäcktratt rekommenderas till ALLA som inte har en och som gillar knäck! Gud för en uppfinning!! Kostar bara 85 kronor också!
Knäckformarna fylls på nolltid utan spill och svordomar! ;)
Den finns att köpa på www.kakburken.se 
 
Ja men nu sover alla så det är väl dags för mig också!
Imorgon sägs det bli fint väder så då blir det först julmats-handling, förhoppningsvis lek på stranden och på eftermiddagen julklappsshopping!
 
Natti!
 
Kram
 

Oseriösa kommentarer!

Publicerad 2013-12-18 00:00:46 i Allmänt,

På denna blogg kommer aldrig oseriösa kommentarer i avseende att trycka ner och vara fräck att publiceras, då jag inte tycker det är värt att ödsla min tid på!

Tisdag & sådär trist mysväder!

Publicerad 2013-12-17 22:01:18 i Familj,

Ja nu är det ÄNTLIGEN tisdag och inatt anländer min syster med barn och karl! Har plockat och grejat och bäddat här & där så nu är det i fint skick tills morgonen då ångvälten vaknar till liv! ;)
Har plockat undan ett antal gånger men lik förbaskat så är någon där och drar ut...:) 
Vädret har idag varit riktigt grått, troligtvis den gråaste dag vi haft sedan september! Regnat en skvätt och varit sådär rått..
Hoppas på bättre imorgon! Då kommer ju även min karl hem, så det ska bli riktigt skönt. Mysigt framförallt! Han har ju även med sig en "Phil & Teds" barnvagn också med syskonsits! Kan nog inte beskriva i ord hur skönt det ska bli att få köra den!!
Långpromenader ska det minsann bli nu igen!!!
Elina vill ju väldigt gärna åka när hon ser att Edvin sitter och myser i vagnen, så nu ska hon få det! Hon längtar hon också kan jag säga.
Har idag varit och inhandlat lite till julgodiset som ska göras. Det enda jag har bestämt att vi ska göra är chokladfudge och knäck! Lär få bli dubbel sats av knäcken för jag är verkligen galen i det!
 
Ja, nu sitter jag här med en pepsi max, tända ljus, granen & stjärnan lyser och allt är i sin ordning. Barnen sover, trots att Elina hellre skulle velat sitta och invänta kusinerna förstås...hon skulle väckas så hon kunde hälsa på dom, men vi får nog se hur det blir med den saken...;)
 
Hoppas att ni får en fortsatt mysig kväll!
 
Kram
 
 
 
 

Vilda mammor & volleyboll...;)

Publicerad 2013-12-15 22:37:33 i Allmänt,

Ja då var denna helgen över och vi laddar inför finbesök av syster med gubbe och barn! Kommer bli såå mysigt. 
Idag har vi varit på stranden som vanligt och lekt järnet. Våra nya lekkompisar kom också ner en sväng och lekte av sig. Varit riktigt kul!
Jag har ju fortfarande barnasinnet kvar så ni ska inte tro att jag satt still och tittade på när barnen åkte kana inte! ;)
Nej ni! Vi var två mammor och två små som åkte kana utav bara farten och tjöt! Jösses vad kul vi hade. Åskådarna på promenaden också kan jag tro. De stannade till och såg helt chockade ut och log!
Ner i sanden och upp med barnen på benen för en flygtur och jösses vilken träning man fick. Tur Edvin sov i vagnen annars hade jag nog aldrig fått ge mig! :)
En bra dag fast lite mulet och blåsigt var det så det var bra att vi härjade så man slapp frysa!
 
Men det går ju inte en gång då vi är på stranden utan att jag tänker på volleyboll!
Jag är så otroligt sugen på att spela. Var ju ett bra tag sen nu!
Har inte spelat på allvar sen..tjaaee, när jag gick i 9an tror jag. 
Jag har ju i mitt liv haft två aktiviteter som jag verkligen älskat! Ridning och volleyboll! Hästar och ridning försvann när jag började högstadiet på grund av en massa annat som man prioriterade just då men volleybollen kom in i mitt liv istället.
Har haft så svårt att finna den rätta "grejen" för mig men volleybollen bet hårt!
Så sjukt roligt så jag blir alldeles i extas bara av att sitta och skriva om det! :) När det skulle sökas till gymnasiet så sökte ju jag givetvis till volleybollgymnasiet i Falköping. Detta sved i en del i laget jag spelade i så de blev lite fräcka mot mig och fick väl för sig att jag trodde att jag var bättre än dom och så vidare...ja ni vet, tonåringar!
Hur som helst så fick jag komma på uttagning! Jag var en lycklig tjej!
Men inte piggast just när det skulle faras dit. Hög feber och genomförkyld åkte jag dit. Kämpade mig igenom testerna men var så himla dålig så jag kunde inte vara med och provspela!! :(
Där försvann drömmen litegrann ut genom dörren... Hade jag kommit med så hade jag samma höst fått åka på match till Frankrike...men men...så är det ibland!
Hemma igen så var laget inte sig likt och det kändes som alla var emot mig så jag gav fullständigt upp den drömmen! Har än idag svårt att acceptera dessa personer som jag känner suddade ut en del av mitt liv. Hade jag varit starkare som person så hade det nog varit annorlunda men det var jag inte.
Så! Nu sitter jag här i soffan i Spanien och försöker finna nåt lag eller dylikt! Känner ju inte så många så man kan dra ihop nåt direkt...;)
Detta jag gör nu, bor i Spanien med familjen var ju också en dröm, men den gav jag banne mig inte upp!
 
Kvällen gick i en väldig fart så nu får jag nog kasta mig i säng!
 
Ge aldrig upp drömmar ni har för det följer er resten av livet!!
 
Kram
 
 
 

Solsken ger gladare människor!

Publicerad 2013-12-14 21:12:30 i Allmänt,

Lördag och lucia är förbi! Det känns som tiden går så fort här jämfört med hemma i Sverige vintertid.
Här är det ljust, lagom temperatur och de flesta är glada!
I Sverige är det grått, kallt, slask och många, väldigt många är bittra. Inte ett dugg konstigt!
Tycker det är så roligt att gå och jämföra folket här jämfört med hemma. Spanjorerna är mysiga! Spelar ingen roll hur gamla de är så går de och håller hand, pussas & smeker längs ryggen och är så extremt härliga mot varann ute på gatorna.
Sen har man ju sett de kalla nordborna som måste varit frusna ända in i märgen, där mannen gick...tjaee cirka tre meter framför kvinnan i rask takt. Ingen närhet där inte. Detta var ju då ett skräckexempel! Något mysigare är väl de flesta...:) 
Stöter rätt vad det är på svenskar på gården och inte så mycket som ett "hej" får dom ur sig. 
Så fort en spanjor kliver in i hissen så hör man hola och när de kliver ur adios eller hasta luego
Kan skriva massa om detta men det tänker jag inte göra, inte nu iallafall...:)
Kan det vara så att den spanska befolkningen tack vare sitt klimat blir lite mer glada och kärvänliga och vi nordbor blir stela, kalla och tråkiga på grund av vårat?!
Detta gäller förstås inte alla men vääldigt många!
Ja så är det.
 
 
Gällande idag så har jag och barna lekt och myst som vanligt! "Lille" Edvin har börjat prata så otroligt mycket! Jösses! Han härmar ju allt som alla säger och han kan kroppsdelarna när jag frågar var allt sitter, trots att jag inte gått igenom det så mycket med honom som jag gjorde med Elina när hon var liten. Ja det sker mycket vill jag lova!
Inte bara bra saker förstås. Han tror ju också att han är lika stor som Elina och ska därför göra allt lika som henne. Med andra ord så slår sig Edvin en hel del!
Blev en skrämmande tidig kväll för Edvin ikväll också så vi får se hur denna natt blir!
 
Ha en mysig lördagkväll och en fin 3e advent imorgon!
 
Kram
 

Strandhäng & julmarknad!

Publicerad 2013-12-13 22:54:50 i Familj,

Ja fredag är det idag! Dagarna går i hisnande fart tycker jag! Äntligen snart Onsdag och den arbetande karln får en veckas "ledigt" med oss...och syster med familj! ;) Blir nog en lugn vecka...not!
 
Idag har vi varit nere på stranden och lekt. Elina har fått sig en norsk killkompis som hon leker väldigt bra med. Hon blev alldeles överlycklig sist när hon märkte att han pratade så att hon förstod!
Fullt ös på stranden hela dagen med andra ord och ganska soligt & varmt har det varit också måste jag säga.
 
Det var även julmarknad på svenska skolan idag som vi passade på att gå på. Kostade 1€ per person och väl där inne kunde man äta julbord, fika och köpa julgodis. 
Det blev en mysig kväll med dans kring granen, luciatåg och sitta i tomtens knä och få "gottis-strut". 
Totalt utsliten med en tår i ögat så ville gumman gå hem. Tur att vi bor rätt över gatan bara!
Själv sitter jag nu här med en påse knäck och njuter av tystnaden. Barnen däckade i stort sett med en gång. 
En härlig härlig dag i vårat lilla paradis!
 
Blev tyvärr inga bilder från julmarknaden då jag hade fullt upp med att hålla koll på mina små troll i vimlet...;)
 
Trevlig helg till er alla!
 
Kram
 
 

Alla tre lite nere...

Publicerad 2013-12-11 22:19:56 i Allmänt,

Ja idag är det en sån där tråkig onsdag när karln i huset var tvungen tillbaka på jobb! :(
Ingen av oss var särskilt sugen på att ens gå ut idag, men en tur är så illa tvunget. Vi var väl lite nere alla tre här kändes det som. Men lite lek, filmkollande och pepparkaksbakande blev det!
Om sanningen ska fram så är jag inte alls särskilt sugen på att skriva idag så jag bjuder på några bilder istället...
 
Lite julmys blir de allt
 
Granen pyntad & klar...
 
...och pepparkakor gjorda inför lucia!
 
Ja vi försöker så gott det går att fira som hemma i Sverige! 
Julen är ju trots allt den mysigaste tiden på året så den vill man ta vara på och njuta utav.
 
Nej nu får det bli kudden!
 
Kram
 

Cocodrilos

Publicerad 2013-12-08 19:45:50 i Allmänt,

Ja dagarna går i ett när vi har besök! Fina dagar har gjort så att vi spenderat en hel del tid ute och det har även blivit en del restaurang-besök. 
Igår var vi faktiskt till "La Chispa", en restaurang intill feriaplatsen som ska vara svensk-ägd. Fick oss en jultallrik. Smakade väl inte som förväntat, så aningen besviken blev jag nog. Men men....får kolla vidare om nån annan kanske har nåt fint julbord...;)
En tur inom den svenska butiken var ett måste! Så nu har vi både bregott, havregryn, knäckebröd och julskinka här hemma! :))
Det var ju även marknad igår. Denna gång "skrotmarknad". Många som stod och sålde begagnade leksaker, stereos, porslin, kläder och massa massa mer. Jättekul att se alla gamla dockor och för att inte tala på en helt fantastisk gammal kassa-apparat! Ja, en massa fint som sagt!
 
Idag åkte vi en tur till krokodilparken i Torremolinos. Elina tjatade om att få hålla en krokodil då hon sett detta på bild.
 
 
 
Det kostade 15,50€ per vuxen och barn under 4år gick in gratis. 
Längre in i parken var det som ett stort glashus eller dylikt med tropiskt klimat där krokodilerna håller till nu när det är lite kyligare ute. Annars är de i poolerna i parken under bar himmel. Stod att parken innehöll 300 krokodiler. Kändes inte som så många men det kanske det var...
 
"Big Daddy" 3,5m lång och cirka 550kg. Största krokodilen i Europa.
 
En fight med en annan krokodil resulterade i att han blev av med 1,5m svans. 10 minuter senare gick han tillbaka för hämnd...
 
..och såhär gick det för den krokodilen.
 
 
 
De är snabba om de blir petade på...
 
Elina får en krokodil placerad i knä! Dessvärre gick inte bilden på enbart Elina & croc att lägga upp...
 
Även mor fick hålla den lille kraken! 
 
För övrigt fanns det änder, sköldpaddor och en Emu.
 
The Evil Emu!
 
Hade det inte varit för mig "hjälten" Kimmi :) så hade en stackars katt troligtvis blivit antingen stampad på eller "pickad" av dennes näbb! Usch och fy, hemska tanke!
 
Nej nu får det bli till att förbereda lite småtroll inför sängen!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll alla!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hårnålar kaan ju va gott...

Publicerad 2013-12-04 22:29:36 i Familj,

Onsdag och gråmulet har det varit. Hade till och med regnat inatt tror ja! 
Som vanligt inleddes dagen med lucköppning och ett avsnitt av julkalendern på svtplay! Kanon att den möjligheten finns!!
Idag väntades pappsen i huset och med sig hade han farfar som också ska stanna en vecka nu. 
Dagen har varit ganska lugn och vi har pysslat en hel del! Tur att både jag och gumman älskar att sitta och pyssla. Skönt nu när Edvin kunde vila med pappsen under tiden för annars kastas det limflaskor, papper och dylikt både hit och dit....:) Han kan sitta en stund och rita med kritor men det tröttnas fort och kritorna ska gärna stoppas i munnen.
Han har precis som Elina hade när hon var liten kommit in i en "stoppa i munnen"-period. Nu liksom! När han snart är 2 år! Precis så var det med Elina också. Inte när de kröp omkring och det var lätt att nåt bara slank in i munnen utan de väntade båda till rätt sent...Någon som känner igen detta?
Såå, nu har man fått plocka ut hårnålar, spännen, små plastfigurer och leksaksmynt. Livsfarligt! Han går i godan ro och dreglar och ser ut som han har värsta delikatessen i mun...suck...
Blir till att plocka undan ALLT smått nu!
Då alla var lite sega idag så tog vi mat ute på en restaurang kring hörnet. Det var gott men väldigt fett kände jag. Känner mig fortfarande alldeles stinn i magen....:/
 
Träning fick det bli ikväll också! Körde samma pass som jag skrev om härom kvällen fast jag körde lite extra mage. Skönt som attan! Fullständigt ÄLSKAR att träna!! Känns såå bra i kroppen och man blir både glad och får massa energi! Hatar dock plankan en aning...men den är effektiv så det får helt enkelt gå.
Till morgonen ska här tas en pw längs strandpromenaden. Måste forska i hur hela promenaden känns innan jag drar igång och ska springa den! Den är trots allt på 8km. Ser man till hur dagens tur upp i trapporna till 12e våningen gick så är det nog bra att börja med pw och öka på. Jösses, jag var helt slut när jag kom upp! Vilken kondis! Skärpning!
 
Men nu kära vänner så ska jag ta och mysa lite i soffan innan natten! 
 
Kram!
 
 

1a advent och massa massa lek...

Publicerad 2013-12-01 23:25:27 i Allmänt,

Ja här börjades ju dagen med den obligatoriska julkalendern (med choklad) givetvis! Tackar morfar för dessa!! Mycket uppskattat!
 
Nyvakna och förväntansfulla!
 
Sedan var det full rulle ända tills vi packat färdigt picknick och begav oss till stranden. Var ju himla fint väder så det fick bli så även idag. 
Massa folk som gick längs med promenaden och ett par indianer som stod och spelade flöjt. Så himla skön stämning!
Som tur är så stod dom precis intill rutschkanan & gungorna så man fick njuta till fullo!
Idag var det fler barn där, troligtvis för att det var söndag och många är lediga.
Elina kopplade av och försökte både leka och kommunicera med de spanska barnen. Kul att se!
 
Ett litet "break" i allt lekande
 
Ett par dagar nu har det varit riktigt fint! Svalt i skuggan då så där vill man inte sitta för länge! Men i solen är det kanon! Blåste inte fullt så mycket vid havet eller för övrigt heller idag så det var ljuvligt måste jag säga. Längtade inte hem till Sverige ens för en sekund!
Det här är det enda som skiljer sig aningen från vanlig jul. Det fina vädret som man kan få uppleva under dagarna ute i solen! Annars, i butiker och i hela staden så är det julpyntat. Centret har fått upp en stor gran, julklappserbjudande, tomtar här & där, folk dekorerar terrasser och så vidare...
Själva ska vi inhandla gran och lite annat juligt nu bara herrn kommer hem. Något enklare då!
 
Tillbaka till dagen idag! 
Efter mycket lek så fick min lille herre nog och ville vara för sig själv...
 
....uppenbarligen..
 
 
Gumman drog fleecejackan över sig och ville vila
 
Själv satt ja med tårna nedkörda i sanden, av med koftan och lapade sol!
Livskvalite´ mina vänner!
 
På väg tillbaka så dök vi inom hela TRE lekparker, matade duvor och köpte oss strips och festis som vi avnjöt i parken! 
Nu sover mina troll och snart jag likaså....förhoppningsvis. Tar alltid så himla lång tid för mig att krypa till kojs!
 
Till morgonen väntar nästa lucka och nästa spännande avsnitt av julkalendern!
Elina satt som klistrad!
 
Natta på er! 
 
Kram
 
 
 

Om

Min profilbild

Kimmi

Följ vår familjs äventyr i Spanien!

Maila mig

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela