Nu är drömmen verklighet!

Måna om sina fotgängare här!

Publicerad 2013-10-22 21:47:16 i Allmänt,

Lilla gumman min vaknade idag med feber, så här har inte gjorts så mycket idag. Varit ute och gått lite och besökt farmacian för lite meducin!
Måste även ge en eloge till det spanska folket! Inte för deras väldiga bilköring men för att de stannar vid övergångsställena! Precis på alla övergångsställen! Helt otroligt! Känns så fantastiskt lyxigt. Har inte hunnit googla på om de får all världens böter ifall de inte stannar eller om de bara är så otroligt måna om fotgängarna. Måste tillägga att det är så fort man har barnvagn med sig, och barnen placeras vääldigt högt här så kan ju vara det. 
Skulle någon råka missa att man ska över så ber dom om ursäkt med en huvudrörelse. Fantastiskt! Skulle vara i Sverige det! Där nästintill gasar en del på när de ser en fotgängare...
nej nu ska här mysas och kureras! Imorgon dyker pappsen i stugan upp och om vi längtar? Jo en aning! ;)
 
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2013-10-22 22:42:32

Oh ja, jag litar inte på övergångsställen här. Eller rättare sagt bilisterna. Verkar som att många tänker: "Äsch, hon går långsamt jag hinner före..."

Svar: Visst e de så! Helt sjukt! En del blir nästan galna på en här för att man står å väntar så länge på att de ska stanna. Man e van å vänta till de står nästintill helt stilla för en vet aldri där hemma om de tänkt stanna eller om de bara laddar för å köra järnet!Kändes så overkligt igår när vi skulle över gatan och bilarna på båda sidor stanna samtidigt! Ren lyx! Nej attans va de e bra här! :)
Kimmi

Postat av: Steff

Publicerad 2013-10-24 12:13:24

Hellå hur går det med er?????
Växlade tungt med valuta idag så håll
I er vi kommer snart (:

Svar: Vi väntar! Ska bli riktigt roligt! Men varför tar ni inte ut här? Man sägs ju tjäna på de!
Kimmi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kimmi

Följ vår familjs äventyr i Spanien!

Maila mig

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela