Nu är drömmen verklighet!

Fredagsmys på hög nivå!

Publicerad 2013-11-30 00:02:10 i Allmänt,

Fredag och snart december! På söndag redan väl?! Känns helkonstigt... Men men...vaknade upp och såg att solen sken och inte ett moln på himlen. Hade (tro det eller ej) hoppats på dåligt väder så vi kunde vara inne och baka idag! Tänkte att vi skulle dra oss mot svenska kyrkan för att träffa lite andra barn och sjunga lite och ta en fika...men gumman ville INTE dit. För mycket barn sa hon...tror det satt sina spår från när hon testade spanska skolan. Har ju märkt att de spanska barnen faktiskt är ganska elaka, så den här lilla tjejen har nog fått stå ut på den skolan! Skär i hjärtat på mig när hon inte vill ut och ha roligt för att hon är rädd att det ska vara mycket barn. Inte ens till skeppet ville hon för där vet hon att det är mycket barn.
Men men, jag packade i ordning matsäck och lite lekgrejer så tog vi oss en promenad ner till stranden då åtminstone!
Hur härligt som helst i solen och barnen lekte och hade skoj vid rutschkanan och gungade för fullt! Tog fram en filt och hade lite pickninck och njöt av våra mackor, ostkuber, morotsstavar och clementiner. Gumman älskar att äta ute så hon mådde som en prinsessa!
Eftermiddagen spenderade vi bland mjölburkar och bunkar hit och dit. It´s not only only att ha med lille Edvin när man bakar inte! :)
Elina vill ju inte riktigt gå med på att degen måste vila innan man bakar ut så det var tur vi hade fredagsmys att underhålla oss med under tiden! Chips & dip! Nöjda barn!
 
 När degen vilat klart satte hon klorna i den!
 
Pilla i russin var lagom göra för Edvin-busen!
 
Ja nu sitter jag här sent och skriver. Elina ligger som en säl rätt ut i soffan och sover...godingen min!
Blir till att bulla in oss i våra gosiga täcken och....hoppas hoppas....håll nu tummar för att Edvin sover inatt!
Vi vill sova sött hela bunten!
 
Behöver ladda upp inför en dag med lördagsgodis!!
Edvin och socker=utsliten mor!
 
Sov sött alla!
 
Kram
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2013-11-30 20:00:42

Det kommer gå över :-) Hon har nog fått tillräckligt av "många barn" just nu bara. Connor tycker inte heller om när det blir för många barn och hög volym. Antar att det är för att han inte är van från t.ex. förskola, men han älskar de barngrupper vi är med i :-)

Svar: Jo de gör väl de! Försöker ändå vara där det är mycket barn i parker så vi får se hur det utvecklas... Nej för många barn och hög volym är inte nåt för dessa heller...:)
Kimmi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kimmi

Följ vår familjs äventyr i Spanien!

Maila mig

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela