Nu är drömmen verklighet!

Hårnålar kaan ju va gott...

Publicerad 2013-12-04 22:29:36 i Familj,

Onsdag och gråmulet har det varit. Hade till och med regnat inatt tror ja! 
Som vanligt inleddes dagen med lucköppning och ett avsnitt av julkalendern på svtplay! Kanon att den möjligheten finns!!
Idag väntades pappsen i huset och med sig hade han farfar som också ska stanna en vecka nu. 
Dagen har varit ganska lugn och vi har pysslat en hel del! Tur att både jag och gumman älskar att sitta och pyssla. Skönt nu när Edvin kunde vila med pappsen under tiden för annars kastas det limflaskor, papper och dylikt både hit och dit....:) Han kan sitta en stund och rita med kritor men det tröttnas fort och kritorna ska gärna stoppas i munnen.
Han har precis som Elina hade när hon var liten kommit in i en "stoppa i munnen"-period. Nu liksom! När han snart är 2 år! Precis så var det med Elina också. Inte när de kröp omkring och det var lätt att nåt bara slank in i munnen utan de väntade båda till rätt sent...Någon som känner igen detta?
Såå, nu har man fått plocka ut hårnålar, spännen, små plastfigurer och leksaksmynt. Livsfarligt! Han går i godan ro och dreglar och ser ut som han har värsta delikatessen i mun...suck...
Blir till att plocka undan ALLT smått nu!
Då alla var lite sega idag så tog vi mat ute på en restaurang kring hörnet. Det var gott men väldigt fett kände jag. Känner mig fortfarande alldeles stinn i magen....:/
 
Träning fick det bli ikväll också! Körde samma pass som jag skrev om härom kvällen fast jag körde lite extra mage. Skönt som attan! Fullständigt ÄLSKAR att träna!! Känns såå bra i kroppen och man blir både glad och får massa energi! Hatar dock plankan en aning...men den är effektiv så det får helt enkelt gå.
Till morgonen ska här tas en pw längs strandpromenaden. Måste forska i hur hela promenaden känns innan jag drar igång och ska springa den! Den är trots allt på 8km. Ser man till hur dagens tur upp i trapporna till 12e våningen gick så är det nog bra att börja med pw och öka på. Jösses, jag var helt slut när jag kom upp! Vilken kondis! Skärpning!
 
Men nu kära vänner så ska jag ta och mysa lite i soffan innan natten! 
 
Kram!
 
 

Kommentarer

Postat av: Steffo

Publicerad 2013-12-06 13:19:24

De var väldans dä vad du tränar då! Kanske finns ett gym i huset ni bor??

Svar: Om de ändå funnits de! Vore nåt!
Kimmi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kimmi

Följ vår familjs äventyr i Spanien!

Maila mig

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela